top of page

Producten

Schoonheidssalon


In de schoonheidssalon wordt u behandeld met producten van Image Skincare en Absolution. Beide productlijnen sluiten aan bij onze visie van huidverbetering. 

Image Skincare

Image skincare is een cosmeceutical merk en zit tussen het cosmetische en medische in. Hiermee worden onder andere dieptepeelingen uitgevoerd voor huidvernieuwing en huidverbetering. Het merk is constant bezig met de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van anti-aging, kalmering, hydratatie en verheldering van de huid.

Absolution

Absolution is vervaardigd van gecertificeerde biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen, die essentieel zijn voor de jeugdigheid en de balans van uw huid. Een compact scala van producten, ingenieuze eenvoud en vooral ook persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoeften van uw huid.

De formules zijn vrij van parabenen, sulfaten, minerale oliën, synthetische geur- en kleurstoffen.

Het merk is ontworpen om het natuurlijke ecosysteem van de huid te herstellen, te onderhouden en te beschermen en helpt zo om de huid in optimale conditie te houden.

Be Mineral

Een zuivere minerale make-up voor de vrouw van morgen. De make-up is natuurlijk, geeft een jeugdige uitstraling, camoufleert, is waterafstotend en beschermd tegen uv straling. En dat alles zonder het gevoel dat je make-up op hebt. Het is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

Het assortiment bevat foundations, concealers, eyeliners, oogschaduws, blushers, lipproducten en bronzers. Stuk voor stuk intense kleuren met veel combinatie mogelijkheden voor een eigen unieke look.

bottom of page