top of page
Schermafbeelding 2020-12-07 om 14.02.17.

November 2019, De Kapper

TWAALF KAPPERS KRIJGEN DE STATUS CURLSYS® MASTER CIRCLE MEMBER

De redactie van vaktijdschrift De Kapper had de eer om deze twaalf Curlsys Masters aan het werk te zien tijdens de vijfdaagse Diploma Seminar. De passie van de kappers en kapsters spatte ervan af. “Het geeft iedere keer weer een geweldig gevoel om aan deze seminar deel te nemen”, aldus Martha Boellaard van Hairstyliste Martha Boellaard uit Rotterdam. “Niet alleen omdat je hier ontzettend veel leert, maar ook omdat het gezellig is. Ik beschouw deze groep echt als een familie.”

Interview De Kapper oktober 2019.png

Oktober 2019, De Kapper

HAIRSTYLISTE MARTHA BOELLAARD IS DE ENIGE 5 STAR FULL SERVICE CURLSYS® MASTERCLASS SALON IN ROTTERDAM

"Wat de salon verder onderscheidt, is dat Hairstyliste Martha Boellaard een Full Service 5 STAR Masterclass Hair & Beauty salon is. Met haar 5 Star Status is Martha Boellaard een echte Curlsys® Master in de volle betekenis van het woord. Door haar enorme passie voor krullend haar heeft Martha een speciale plek gekregen in de harten van de leden van de Curlsys® Masterclass Diploma group in Nederland."

De Kapper nr 6 2018 foto.png

2018, De Kapper

CURLSYS® HOUDT OOK DIT JAAR VIJFDAAGSE DIPLOMA SEMINAR

“Ook dit jaar wist Brian ons weer te verassen door de kniptechniek in een andere vorm toe te passen. Curlsys verandert mijn kijk op het knippen.” Martha Boellaard uit Rotterdam, ook kapster van beroep, ondersteunt de mening van Han. “Ieder jaar komt Brian weer met nieuwe kniptechnieken. Het is enorm inspirerend,” vertelt Martha.

bottom of page