top of page

De salon

Hairstyliste Martha Boellaard 1
Hairstyliste Martha Boellaard 2
Hairstyliste Martha Boellaard 3
Hairstyliste Martha Boellaard 3
Hairstyliste Martha Boellaard 5
Hairstyliste Martha Boellaard 6

In het jaar 1983 werd Hairstyliste Martha Boellaard opgericht, met het idee om een hoog niveau dames- en herenkapsalon te starten. Wij vinden het van belang dat iedereen van schoonheid kan genieten. Door behandelingen van kwaliteit aan te bieden en continu op zoek te zijn naar vernieuwing houden wij het niveau in onze salon hoog.

 

Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot meer dan alleen een kapsalon. De kapsalon werd in het jaar 2012 uitgebreid met een schoonheidssalon. Nu kunnen onze klanten onder hetzelfde dak, naar wens, genieten van zowel een haar- als huidbehandeling.

Wij staan voor persoonlijk advies. Er wordt gekeken naar de conditie van uw huid of haar, persoonlijkheid en wensen. Wij zullen in overleg met u een huid- of haarbehandeling samenstellen. Uw wensen worden door ons vertaald in een passende behandeling. Ook nadat u de salon heeft verlaten kunt u bij ons terecht voor advies. Wij vinden het namelijk van belang dat u tevreden bent en blijft.

Dermatologie

Om klanten een extra service aan te kunnen bieden, hebben wij een cursus dermatologie gevolgd bij U-Consultancy. Wij kunnen hierdoor huidproblemen herkennen en eventueel een advies uitbrengen. Niet alleen de huid op uw lichaam verdient extra aandacht, ook uw hoofdhuid is van belang.

Aandacht voor hygiëne

Een belangrijk aspect in onze salon is hygiëne. Alle gereedschappen in de schoonheidssalon en kapsalon worden met zorg gereinigd en ontsmet. 

Gefilterd water

In de salon maken wij gebruik van gefilterd (zacht) water. De effecten van hard (ongefilterd) water op uw huid en haar kunnen heftig zijn en nadelige gevolgen hebben. Dankzij onze waterontharder worden de calcium- en magnesiumdeeltjes uit het water gefilterd. Dit voorkomt uitdroging van uw huid en haar. Het resultaat is een zachtere huid en glanzend haar, bovendien helpt zacht water huidproblemen als eczeem te verminderen.

Ons drinkwatersysteem filtert tevens de allerkleinste onzuiverheden uit het kraanwater. Zo weet u zeker dat u geen water (koffie of thee) met schadelijke bacteriën, chloor, chemische stoffen of medicijnresten binnenkrijgt. U kunt dus gerust genieten van een gezond en schoon glas water.

ONS TEAM

Ons team bestaat uit drie ervaren specialisten: Martha Boellaard,

Lauren Boellaard en

Jolanda Giorgi. Samen hebben wij de visie om onze klanten hoge kwaliteit behandelingen aan te bieden die gericht zijn op haar- en huidverbetering. 

Ons team streeft naar uitdaging en vernieuwing, wij volgen dan ook regelmatig cursussen om de kwaliteit in onze salon hoog te houden.

Ons team
bottom of page