top of page

Triniforce 

Fijn haar, beschadigd haar, haar dat is verslechterd door chemische behandelingen - herken je deze problemen? Door de toevoeging van Triniforce aan onze behandelingen is dit verleden tijd!

Restoring the DNA of your hair

Alle drie de behandelingen combineren een salonbehandeling met een intensive thuisbehandeling. Elke behandeling bevat zijn eigen complex van actieve ingrediënten die speciaal zijn ontworpen voor de behoeften van het haar.

Keratin Filler

Dankzij deze nieuwe behandeling wordt poreus haar van binnenuit geregenereerd, versterkt en verstevigd. Dankzij het speciaal ontwikkelde opslagsysteem wordt de formule van natuurlijke actieve ingrediënten diep naar de binnenste schubbenlaag getransporteerd. Het resultaat: sterk, volumineus haar dat glanst, jeugdigheid en gezondheid uitstraalt. 

De belangrijkste componenten van de behandeling zijn: KeratineMoringa 

en Granaatappel extract.

Fibre Thickener 

Het innovatieve ontwerp van de Fibre Thickener werkt diep in de haarvezels, herstructureert de schubbenlaag en versterkt deze met natuurlijke ingrediënten: vergelijkbaar met een Botox-behandeling. Het haar wordt van binnenuit gevoed, verstevigd en versterkt, met als resultaat krachtig en volumineus haar dat straalt. 

 

 

De belangrijkste componenten van de behandeling zijn: Hyaluronzuur, Collageen 

en Oligopeptide.

Triniplexx

Triniplexx kan worden gebruikt in combinatie met een breed scala aan verschillende chemische behandelingen, zoals toning, kleuring, blondering en permanent. De behandeling beschermt het haar en herstelt beschadigde haarvezels en gebroken zwavelbruggen. De homecare set garandeert een blijvend resultaat. 

bottom of page