top of page

Curlsys®

Stijl haar? Wij knippen beweging en 

volume. Slag? Onzichtbare natuurlijke 

krullen komen tevoorschijn. Krullen?

Wij knippen bundels en een geweldige 

valling. Uitgegroeide permanent? 

Krullen worden weer zichtbaar.

De enige Curlsys®  Masterclass ★★★★★★★★ Diplome Salon in Rotterdam

Maak kennis met de revolutionaire kniptechniek Curlsys®, de geregistreerde merknaam voor het revolutionaire gepatenteerde knipconcept van Brian McLean. Curlsys® creëert sterke of zachte krullen met structuur, verdubbelt het volume, behoudt de natuurlijke kwaliteit van het haar, creert 'directional swing' en beweging. Het perfecte antwoord voor alle soorten haar.

De kniptechniek

Krullen knippen is niet zomaar krullen knippen. Krullen hebben verschillende variaties, van afro-kroes tot een lichte beweging in het haar. De revolutionaire McLean Curlsys® kniptechniek biedt variaties voor alle soorten krullen en haalt daarmee het beste uit jouw haar. Naast technieken voor krullend haar, biedt Curlsys® ook mogelijkheden voor stijl haar. Bij Curlsys® knippen gebruiken wij niet alléén verschillende technieken, maar ook speciale scharen.

Master Circle Member

Op dit moment zijn wij de enige acht sterren Masterclass Salon in heel Nederland! Daarnaast heeft Brian McLean een Master Award-programma voor een groep internationale top Curlsys® Masters, waar Martha, als 'Curlsys Master Circle Member', onderdeel van is.

MASTERCIRCLE_MEMBER.jpg

Bekijk onze Instagram voor recente voorbeelden:

Is Curlsys® iets voor mij? Wat is het verschil tussen een ‘Masterclass Registerred Salon’ en ‘Diplome Holder with Stars’? Waarom is dit de perfecte manier om mijn haar te knippen? Klik op onderstaande button en bekijk de meest gestelde vragen over Curlsys®. 

Nieuwsgierig geworden naar Curlsys®?

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op onze specialisten. Vermeldt bij het maken van een afspraak dat u Curlsys® geknipt wilt worden. Deze methode vereist namelijk meer tijd en aandacht.

Video

Maak kennis met de Curlsys kniptechniek
Video afspelen
bottom of page