Curlsys®

Stijl haar? Wij knippen beweging en 

volume. Slag? Onzichtbare natuurlijke 

krullen komen tevoorschijn. Krullen?

Wij knippen bundels en een geweldige 

valling. Uitgegroeide permanent? 

Krullen worden weer zichtbaar.

De enige Curlsys® masterclass salon in Rotterdam | Diplome ★ ★ ★ ★ ★

Maak kennis met de revolutionaire kniptechniek Curlsys®, de geregistreerde merknaam voor het revolutionaire gepatenteerde krullen knip concept van Brian McLean. Curlsys® creëert sterke of zachte krullen met structuur, verdubbelt het volume, behoudt de natuurlijke kwaliteit van het haar, creert 'directional swing' en beweging. Het perfecte antwoord voor alle soorten haar.

Krullen knippen is niet zomaar krullen knippen. Krullen hebben verschillende variaties, van afro-kroes tot een lichte beweging in het haar. De revolutionaire McLean Curlsys® kniptechniek biedt variaties voor alle soorten krullen en haalt daarmee het beste uit jouw haar. Naast technieken voor krullend haar, biedt Curlsys® ook mogelijkheden voor stijl haar. Bij Curlsys® knippen gebruiken wij niet alléén verschillende technieken, maar ook speciale scharen.

Nieuwsgierig geworden naar Curlsys®?

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op onze specialisten. Vermeldt bij het maken van een afspraak dat u Curlsys® geknipt wilt worden. Deze methode vereist namelijk meer tijd en aandacht.

Is Curlsys® iets voor mij? Wat is het verschil tussen een ‘Masterclass Registerred Salon’ en ‘Diplome Holder with Stars’? Waarom is dit de perfecte manier om mijn haar te knippen? Klik op onderstaande button en bekijk de meest gestelde vragen over Curlsys®. 

Video

  • Facebook - HMB
  • Instagram - HMB

© 2020 by Hairstyliste Martha Boellaard