top of page
  • Foto van schrijverHMB

Believe in natural beauty

Bijgewerkt op: 16 feb. 2019

Gebruik je al haarverzorging op natuurlijke basis? Haarproducten met zuivere en natuurlijke formules zorgen ervoor dat de haarvezels uit zichzelf herstellen, wat het haar zijn natuurlijke schoonheid teruggeeft. We vertellen je in deze blog post graag meer over de voordelen.


Previa, natural haircare,

Je huid reageert op agressieve chemische stoffen die in sommige haarproducten zitten. Hierdoor neemt de talgafscheiding van je huid toe, zodat het de natuurlijke huidbarrière kan herstellen. Het haar ziet er hierdoor zwaarder uit en heeft de neiging sneller vuil te worden. Dit komt doordat talg vervuilende deeltjes vangt. Je haar wordt dof en futloos - erg vervelend!


Wat zijn de belangrijkste voordelen van natuurlijke producten?


1) Hydratatieniveau

Natuurlijke producten respecteren de hoofdhuid, zonder de beschermende laag te verwijderen en zorgen dat je haar langer schoon blijft. Door het ontbreken van chemische stoffen krijgt je huid weer het juiste hydratatieniveau. Dit vermindert de kans op irritaties van de hoofdhuid en de vorming van droge roos.


2) Volume

Volume, wie wil het niet? Natuurlijke producten geven het haar op natuurlijke wijze meer volume. Dit wordt mogelijk gemaakt door het ontbreken van chemische middelen die een laag vormen, het haar zwaar maken, de hoofdhuid verstikken en de talgproductie overstimuleren.


De positieve effecten van het gebruik van natuurlijke producten zijn na enkele keren te zijn aangebracht zicht- en voelbaar. Houd vol om het gewenste resultaat te bereiken. Dit is niet voor iedereen even makkelijk, want overstappen op natuurlijke producten is even wennen!


Wil je de voordelen ontdekken?

Wij adviseren je graag over de juiste producten voor jouw haar.99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page