top of page
  • Foto van schrijverHMB

Het perfecte cadeau voor Moederdag


12 mei is het Moederdag! Verras je moeder met dit heerlijke shampoo & conditioner setje van PH en ontvang er een gratis beauty bag bij. Er zijn twee varianten van het setje: smooth perfect en deep moisture. Beide hebben heerlijke geuren, waar wij helemaal weg van zijn. Welk setje is voor jouw moeder geschikt? Wij helpen je een keuze te maken!



 

PH Smooth Perfect Set

Smooth Perfect

De smooth perfect shampoo en conditioner zijn verrijkt met monoï olie en magnolia-extract wat het haar gladder en dikker maakt. De shampoo is perfect voor pluizend en onhandelbaar haar. Het reinigt niet alleen, maar maakt de haren ook zijdezacht. De conditioner ontwart en hydrateert door het pluiseffect te verwijderen en maakt het haar glad, zacht en geurig.


GEUR

Oosters • Begin

De geur is een mix van fijne honing, rode sinaasappel en sensuele witte bloemen. Bloemig • Hart In het hart geven peer en jasmijn een zomerse toets aan de compositie. Vanille • Achtergrond Op de achtergrond wordt de geur afgerond door

vanille, patchouly en elegante witte muskus.


 

PH Deep Moisture Set

Deep Moisture

De deep moisture shampoo en conditioner zijn vochtinbrengende producten voor droog en uitgedroogd haar. Beide producten zijn verrijkt met kokum boter en rozenextract, waardoor het haar gezond, zacht en geurig wordt.


GEUR

Gourmande • Begin Een sensuele geur die opent met fruitige tonen in combinatie met de vrouwelijkheid en de frisheid van de roos. Bloemig • Hart In het hart worden romige witte bloemen vergezeld door een zachte iris. Houtachtige • Achtergrond Op de achtergrond wordt de mélange verwarmd door sandelhout, vanille en muskusachtige tonen.


Setprijs incl. beauty bag: € 39,00*

(normaal € 42,00* excl. beauty bag)



* Alle informatie en prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen. 

58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page